Naviko v/Knut Haugen, Skatvedtveien 76  3475 SÆTRE.  

Tlf +47 915 17 817  knut@servotig.no

Se hvordan ServoTIG løste en utfordring på Nye A-hus, sveising av medisinsk trykkluft i dimensjon 88.9x2mm. (Entreprise ORAS)

(Senere har vi kommet tilbake og sveiset både dampanlegg i svart og hvitt, sistnevnte til autoklav) Kravene til alle sveiser er en fullstendig glatt og jevn gjennomsveis uten mulighet for at urenheter kan feste seg. Et slikt anlegg har en mengde flenser med godstykkelse 4mm, overganger til 76mm og sveising av flens mot gjengemuffe, flens mot bend og T-rør. Mange av sveisene må gjøres på plass med små klaringer mot vegg/gulv eller komponenter.

Igjen viser Servo-TIG det geniale i at vi slipper programmering, maskinen må bare vite diameter og veggtykkelse, resten regulerer den selv, og resultatet er igjen perfekt gjennomsveis!

Et svært vesentlig moment som lett blir oversett, er fraværet av slitasje på sveiseren. Mange sveisere opplever muskel og skjelettplager pga statisk arbeide. Ikke sjelden er resultatet lang tids sykemelding, en ulempe både for ansatte og bedrift. Setter du bort jobben til oss, får du et perfekt resultat til avtalt tid uten slitne sveisere!

Det blir mange sveiser på flens mot muffe. Flensene blir avrettet innvendig med en BRB4 fugemaskin

<<< Her er 6 stk filtre under montering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveising av flens mot gjengemuffe i 2 1/2" (76mm) >>>>

 

 

 

Flensen spennes opp svært lettvint i sveisehodet. Bakgass brukes som vanlig. Vi foretrekker Aga sin Formiergass eller Nitrogen. <<<<<<<<

Nok en perfekt gjennomsveis på flens mot 2 stk T-rør umiddelbart etter sveising, ingen pussing.>>>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

Skifte mellom åpent og lukket sveisehode er gjort på sekunder, og maskinen merker hva den er tilkoblet. Flensesveising er svært enkelt med lukket hode, mens man ved dårligere pasning må bruke åpent sveisehode med trådmåting

 

Under er det bare plass til lukket sveisehode. Enkel og rask plassering av sveisehodet uansett sveisestilling er en viktig fordel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveisestillingene er mange, og det er godt for armer, skuldre og nakke at sveisingen er mekanisert! 

 Til høyre er sveisehodet spent fast i skrustikka, mens røret roterer sammen med skinna! (Blå, med hurtigkobling) Også overganger (her fra 3"til 2 1/2") går bra.